Reset

Brukerstøtte: +45 72 11 21 42

SELVHJULPENHET & LIVSKVALITET

Trening med DigiRehab bidrar til økt mestring og livskvalitet hos brukere i hjemmesykepleien. Dette er dokumentert gjennom effektmålinger av mer enn 2500 DigiRehab-treningsforløp med mottakere av hjemmesykepleie i de danske kommunene.

Seks av 10 brukere blir markant sterkere og mer selvhjulpne. Det gjør at de klarer å utføre flere hverdagsaktiviteter på egen hånd, uten hjelp fra andre.

Brukere som har gjennomført et treningsforløp får i snitt redusert behovet for hjemmesykepleie med ca. en time i uken. Det øker muligheten deres til selv å kunne bestemme farten i hverdagen.

Treningsforløpene med DigiRehab varer i 12 uker. Treningen utføres 2 x 20 minutter i uken sammen med en medarbeider fra hjemmesykepleien.

Brukererfaringer og uttalelser fra Ski kommune og Viborg kommune

En bruker i Ski kommune uttaler i en brukerundersøkelse at treningen med DigiRehab har gjort henne sterkere i bena, slik at hun klarer å gå i trapper igjen og at det har blitt lettere å reise seg fra stolen.

En bruker i Ski uttaler at det betyr mye for hun å kunne trene hjemme siden hun har problemer med å komme ut. Hun føler seg f.eks. tryggere med bedre balanse.

En bruker sier at hun er veldig takknemlig for tilbudet fra Ski kommunen. Med humor og oppmuntrende ord har treneren bidratt til et godt utbytte av treningen.

En bruker i Viborg som trener med DigiRehab etter en alvorlig infeksjon. Ved oppstart er brukeren svimmel og trenger støtte for å kunne gå noen få skritt. Etter noen få måneder med trening kan brukeren sette bort rullatoren.

En bruker i Viborg som er veldig glad for å kunne trene i eget hjem. Brukeren gleder seg over at både hun selv og hennes voksne barn kan se en bedring. Hun har f.eks. lært å gå uten å støtte seg til møbler.

En rullestolbruker i Viborg som er veldig fornøyd med å kunne trene i eget hjem, fordi hun sparer mye tid. Hun gleder seg også over å trene sammen med en fra hjemmesykepleien som hun kjenner fra før, føler seg trygg med og som hun har tillit til.

E-MAGASIN

E-magasinet gir deg innblikk i vår kunnskap og erfaring om den effektive treningsinnsatsen i eldreomsorgen.

Meld deg på DigiRehabs nyhetsbrev og få magasinet tilsendt på mail!

KONTAKT OSS I DAG
close slider

    Vi kommer tilbake innen 24 timer.